nieuws

Collé importeur van Neuson-Kramer

bouwbreed Premium

sittard – Collé Machinehandel uit Sittard en niet Negroma uit Numansdorp is de importeur voor Nederland van materieelfabrikant Neuson-Kramer. Collé weerspreekt daarmee berichten elders in de media die van het omgekeerde uitgaan en zeggen dat in samenspraak te doen met de fabrikant uit het Oostenrijkse Linz-Leonding. Negroma was onbereikbaar voor commentaar. Collé verkoopt/verhuurt sinds 1996 […]

sittard – Collé Machinehandel uit Sittard en niet Negroma uit Numansdorp is de importeur voor Nederland van materieelfabrikant Neuson-Kramer. Collé weerspreekt daarmee berichten elders in de media die van het omgekeerde uitgaan en zeggen dat in samenspraak te doen met de fabrikant uit het Oostenrijkse Linz-Leonding. Negroma was onbereikbaar voor commentaar. Collé verkoopt/verhuurt sinds 1996 graafmachines en dumpers van Neuson en sinds enkele jaren ook wielladers van Kramer. De machinehandelaar uit Sittard wil een eigen vestiging opzetten in het midden van het land.

Reageer op dit artikel