nieuws

Brandveiligheid kerk vaak inzet conflicten

bouwbreed

ZEIST – Gemeenten en kerkbesturen liggen geregeld met elkaar overhoop over regels voor de brandveiligheid van kerkgebouwen. De uitleg en toepassing van de landelijke regelgeving verschilt vaak sterk van gemeente tot gemeente. Dat stelt de Rijksdienst voor de Monumentenzorg in een vrijdag verschenen publicatie. Het rapport is vooral bedoeld om als handreiking voor beheerders en […]

ZEIST – Gemeenten en kerkbesturen liggen geregeld met elkaar overhoop over regels voor de brandveiligheid van kerkgebouwen. De uitleg en toepassing van de landelijke regelgeving verschilt vaak sterk van gemeente tot gemeente. Dat stelt de Rijksdienst voor de Monumentenzorg in een vrijdag verschenen publicatie. Het rapport is vooral bedoeld om als handreiking voor beheerders en eigenaren van kerkgebouwen.

Reageer op dit artikel