nieuws

Bouygues laat weer groei zien

bouwbreed Premium

saint-quentin – Bouygues heeft in de eerste drie maanden van het jaar een omzet geboekt van 4,9 miljard euro. De prestatie betekent een groei van 6 procent ten opzichte van het eerste kwartaal in 2003. De operationele bedrijfsopbrengsten stegen met 71 procent tot 227 miljoen euro. Topman Martin Bouygues toont zich uiterst in zijn nopjes […]

saint-quentin – Bouygues heeft in de eerste drie maanden van het jaar een omzet geboekt van 4,9 miljard euro. De prestatie betekent een groei van 6 procent ten opzichte van het eerste kwartaal in 2003. De operationele bedrijfsopbrengsten stegen met 71 procent tot 227 miljoen euro.

Topman Martin Bouygues toont zich uiterst in zijn nopjes met de resultaten van de bouwdivisie. “Construction is weer terug op een tot tevredenheid stellend niveau van winstgevendheid”.

De omzet van de bouwgroep steeg in het eerste kwartaal met 8 procent tot 1,2 miljard euro. De winst voor belastingen en bijzondere opbrengsten steekt florissant af bij de 5 miljoen euro een jaar geleden.

Tegenover het netto verlies van 12 miljoen euro in de eerste drie maanden van 2003 staat dit keer een nettowinst van 46 miljoen euro. Bouygues Construction verwacht dit jaar een omzet te behalen van 4,9 miljard euro. De prestatie waarop gemikt wordt vraagt 3 procent meer dan in 2003 gerealiseerd werd.

Reageer op dit artikel