nieuws

Arcadis krijgt weer legerorder Amerika

bouwbreed Premium

arnhem – Arcadis heeft opnieuw een grote bodemsaneringsopdracht gewonnen van het Amerikaanse leger. Het gaat om een sanering tegen een vaste prijs onder het GRiP-programma. Dit keer gaat het om bodem- en grondwatersanering op het wapendepot van het Amerikaanse leger in Milan (Tennessee). Het contract heeft een looptijd van 10 jaar en een waarde van […]

arnhem – Arcadis heeft opnieuw een grote bodemsaneringsopdracht gewonnen van het Amerikaanse leger.

Het gaat om een sanering tegen een vaste prijs onder het GRiP-programma. Dit keer gaat het om bodem- en grondwatersanering op het wapendepot van het Amerikaanse leger in Milan (Tennessee).

Het contract heeft een looptijd van 10 jaar en een waarde van meer dan 45 miljoen dollar. Arcadis zal het verwijderen van allerlei door munitieopslag veroorzaakte vervuiling voor haar rekening nemen. Daarbij gaat het onder meer om zware metalen, oplosmiddelen en zuren in zowel bodem als grondwater.

Reageer op dit artikel