nieuws

Werkzaamheden A12 gaan maanden duren

bouwbreed

den haag – Het verkeer op de A12 tussen knooppunt Gouwe en Prins Clausplein ondervindt in de maanden mei, juni en juli hinder van werkzaamheden. Eerst zijn drie weekeinden lang in beide richtingen een beperkt aantal rijstroken beschikbaar. Daarna wordt twee weekeinden een deel van de weg volledig afgesloten. Dit ter voorbereiding van werkzaamheden aan […]

den haag – Het verkeer op de A12 tussen knooppunt Gouwe en Prins Clausplein ondervindt in de maanden mei, juni en juli hinder van werkzaamheden.

Eerst zijn drie weekeinden lang in beide richtingen een beperkt aantal rijstroken beschikbaar. Daarna wordt twee weekeinden een deel van de weg volledig afgesloten. Dit ter voorbereiding van werkzaamheden aan een tunnel die eind 2006 voor een verbinding tussen de Haagse Vinex-locaties Ypenburg en Leidschenveen moet zorgen.

Reageer op dit artikel