nieuws

Twee orders voor Imtech in Luxemburg

bouwbreed

gouda – Imtech heeft twee orders verworven op de Luxemburgse vastgoedmarkt. De totale waarde van de opdrachten bedraagt 23 miljoen euro. De technisch dienstverlener uit Gouda is verantwoordelijk voor de complete technologie in een nieuw kantorencomplex in het economisch centrum Cloche d�Or in Luxemburg-stad. De klus leidt mogelijk nog tot meer opdrachten met een totale […]

gouda – Imtech heeft twee orders verworven op de Luxemburgse vastgoedmarkt. De totale waarde van de opdrachten bedraagt 23 miljoen euro.

De technisch dienstverlener uit Gouda is verantwoordelijk voor de complete technologie in een nieuw kantorencomplex in het economisch centrum Cloche d�Or in Luxemburg-stad. De klus leidt mogelijk nog tot meer opdrachten met een totale waarde van 25 miljoen euro, aldus Imtech.

De tweede verworven order betreft het nieuwe kantorencomplex West Side aan de rand van de Luxemburgse hoofdstad. Imtech zal in dat gebouw een deel van de techniek realiseren. Dit werk zal eind 2005 worden opgeleverd.

Reageer op dit artikel