nieuws

Stremmingen A15 verleden tijd

bouwbreed

ROTTERDAM – De stremmingen op de A15 in verband met werk dat aan de Betuweroute is gerelateerd, zijn definitief voorbij. De projectorganisatie heeft de laatste barrière bij Meteren opgeheven. Daar was de versmalling nodig wegens de aanleg van een verdiepte bak voor het spoor. De afgelopen jaren werden bijvoorbeeld opritten en afritten van de snelweg […]

ROTTERDAM – De stremmingen op de A15 in verband met werk dat aan de Betuweroute is gerelateerd, zijn definitief voorbij. De projectorganisatie heeft de laatste barrière bij Meteren opgeheven. Daar was de versmalling nodig wegens de aanleg van een verdiepte bak voor het spoor.

De afgelopen jaren werden bijvoorbeeld opritten en afritten van de snelweg afgesloten, omdat er nieuwe snelwegontsluitingen werden gebouwd die over het Betuwespoor gingen. Ook namen gemeenten de gelegenheid te baat hun verkeersafwikkeling te verbeteren, waarbij kunstwerken in gemeentelijke of provinciale wegen werden aangelegd die de A15 en de Betuweroute kruisten.

Reageer op dit artikel