nieuws

Schiermonnikoog krijgt nieuw raadhuis

bouwbreed

SCHIERMONNIKOOG – Het waddeneiland Schiermonnikoog krijgt een nieuw raadhuis. De gemeenteraad heeft toestemming gegeven voor de bouw. Gunnar Daan Doeke van Wieren Architecten uit Burdaard gaat twee ontwerpen maken voor het raadhuis. Er is gekozen voor twee ontwerpen, omdat de gemeente de bevolking wil betrekken bij het nieuwe gebouw. Aan de hand van een peiling […]

SCHIERMONNIKOOG – Het waddeneiland Schiermonnikoog krijgt een nieuw raadhuis. De gemeenteraad heeft toestemming gegeven voor de bouw. Gunnar Daan Doeke van Wieren Architecten uit Burdaard gaat twee ontwerpen maken voor het raadhuis.

Er is gekozen voor twee ontwerpen, omdat de gemeente de bevolking wil betrekken bij het nieuwe gebouw. Aan de hand van een peiling onder de bewoners van Schiermonnikoog maakt de gemeenteraad op 29 juni een definitieve keuze voor één van de ontwerpen.

Het historische raadhuis wordt in de nieuwbouw ingepast. Wanneer de bouw gaat beginnen, is nog niet duidelijk. De aanbesteding moet nog plaatsvinden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels