nieuws

Rotterdam krijgt eerste containerstad

bouwbreed

ROTTERDAM – De Rotterdamse Waalhaven krijgt deze zomer de eerste containerstad. Tweehonderd zeecontainers gaan de muren vormen van de stad met daarin onder meer restaurants, discotheken, theater, strand en bar. De containerstad is een initiatief van het Havenbedrijf Rotterdam en het Rotterdamsch Studenten Corps om de haven onder de aandacht van jongeren te brengen. Het […]

ROTTERDAM – De Rotterdamse Waalhaven krijgt deze zomer de eerste containerstad. Tweehonderd zeecontainers gaan de muren vormen van de stad met daarin onder meer restaurants, discotheken, theater, strand en bar.

De containerstad is een initiatief van het Havenbedrijf Rotterdam en het Rotterdamsch Studenten Corps om de haven onder de aandacht van jongeren te brengen. Het corps zet op deze manier tevens het 90-jarige bestaan luister bij. Containerstad gaat open van 8 tot en met 21 juli. De bouw begint 11 mei.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels