nieuws

Rotterdam denkt over aanleg glasvezelnet

bouwbreed

rotterdam – Rotterdam moet op korte termijn een glasvezelnetwerk aanleggen waarop alle woningen en bedrijven zijn aangesloten. De kosten van het netwerk zijn aanzienlijk (235 miljoen euro), maar de stad zou er zijn economische concurrentiepositie flink mee versterken. Dat adviseert de commissie-Andriessen deze week in een rapport aan de gemeente Rotterdam. Wethouder Van Sluis (economie) […]

rotterdam – Rotterdam moet op korte termijn een glasvezelnetwerk aanleggen waarop alle woningen en bedrijven zijn aangesloten. De kosten van het netwerk zijn aanzienlijk (235 miljoen euro), maar de stad zou er zijn economische concurrentiepositie flink mee versterken.

Dat adviseert de commissie-Andriessen deze week in een rapport aan de gemeente Rotterdam. Wethouder Van Sluis (economie) zei gisteren in een commissievergadering dat het college voor de zomer een besluit neemt over de aanleg.

Reageer op dit artikel