nieuws

Roosteren geïsoleerd door werk aan brug

bouwbreed

roosteren – Het Limburgse plaatsje Roosteren dreigt volgend jaar grotendeels van de buitenwereld te worden afgesneden. Als onderdeel van de grootschalige operatie Bottleneck wordt de brug over het Julianakanaal bij Roosteren tussen mei volgend jaar en januari 2006 opgehoogd. In die tijd is Roosteren, dat ligt ingeklemd tussen de Maas en het Julianakanaal nauwelijks bereikbaar. […]

roosteren – Het Limburgse plaatsje Roosteren dreigt volgend jaar grotendeels van de buitenwereld te worden afgesneden. Als onderdeel van de grootschalige operatie Bottleneck wordt de brug over het Julianakanaal bij Roosteren tussen mei volgend jaar en januari 2006 opgehoogd. In die tijd is Roosteren, dat ligt ingeklemd tussen de Maas en het Julianakanaal nauwelijks bereikbaar. Het dorp is bij het werk aan de brug alleen nog bereikbaar via zeer smalle, moeilijk berijdbare en slingerende binnenweggetjes vanaf Born en Echt. Of men moet via het Belgische Maaseik en de daar gelegen Maasbrug omrijden.

De fractie van het CDA in provinciale staten van Limburg maakt zich hierover grote zorgen.

Reageer op dit artikel