nieuws

Nebest bespreekt omgang met tunnels

bouwbreed

groot-ammers – Inspectie, beheer en onderhoud van tunnels: een kunst. Adviesgroep Nebest uit Groot-Ammers en de NV Westerscheldetunnel beleggen daar op 3 juni in Terneuzen een bijeenkomst over. Tijdens deze studiemiddag spreken onder andere ing. F. van de Linde van het COB over de integriteit van een tunnelconstructie en dr. ing. M. Thewes van STUVA […]

groot-ammers – Inspectie, beheer en onderhoud van tunnels: een kunst. Adviesgroep Nebest uit Groot-Ammers en de NV Westerscheldetunnel beleggen daar op 3 juni in Terneuzen een bijeenkomst over.

Tijdens deze studiemiddag spreken onder andere ing. F. van de Linde van het COB over de integriteit van een tunnelconstructie en dr. ing. M. Thewes van STUVA Keulen over recente en toekomstige ontwikkelingen in ontwerp en het beheer van tunnels. Ing. D. Grevink van NV Westerscheldetunnel gaat nader in op het beheer en het onderhoud van �zijn� tunnel.

Nebest onthult deze middag ook het kunstwerk dat kunstenaar G. Geelen uit Tilburg in opdracht van de stichting Nebest Kunst ontwierp voor de NV Weterschelde.

Reageer op dit artikel