nieuws

Minigres-kit boort tegels zonder schade

bouwbreed

breda – De minigres-kit van Rubi Nederland boort zonder beschadigingen gaten voor sanitaire installaties en doorvoeren. De set van de leverancier uit Breda omvat een boorstandaard, een waterinspuitkop en diamantboren van 8 en 10 millimeter dik. Deze benodigdheden boren gaten in (harde) vloer- en wandtegels uit bijvoorbeeld keramiek, marmer, graniet en gres. De boorstandaard bestaat […]

breda – De minigres-kit van Rubi Nederland boort zonder beschadigingen gaten voor sanitaire installaties en doorvoeren. De set van de leverancier uit Breda omvat een boorstandaard, een waterinspuitkop en diamantboren van 8 en 10 millimeter dik. Deze benodigdheden boren gaten in (harde) vloer- en wandtegels uit bijvoorbeeld keramiek, marmer, graniet en gres. De boorstandaard bestaat uit een boormal met gaten van 6, 8, 10 en 12 millimeter.

Een zuignap zet de mal vast zodat de boor niet wegloopt. De waterinspuitkop past op elke elektrische boormachine en is voorzien van een slangaansluiting en een kraan.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels