nieuws

Megalux-armatuur maakt sfeer in hoge ruimtes

bouwbreed Premium

eindhoven – Megalux is een nieuw armatuur van Philips voor toepassing in hoge ruimtes. Te denken valt aan fabriekshallen, winkelcentra, musea, luchthavens en sporthallen en dergelijke.

Door een combinatie van design en lichttechniek draagt de Megalux in hoge mate bij aan een aangename ambiance daar, meent Philips. De elektrische unit van de Megalux bestaat uit een geprofileerde, uit één deel gegoten behuizing en een lamhoudercomponent van spuitgietaluminium. De reflector is gemaakt van hoogwaardig aluminium met een mat buitenoppervlak en een hoogglanzend geanodiseerd spiegeloppervlak aan de binnenzijde.

De Megalux is geschikt voor gebruik in een industriële productieomgeving. Omgevingstemperaturen tot 60 graden Celsius zijn toelaatbaar. Voor sporthallen is er een extra stevige versie, die bestand is tegen balinslagen.

De standaardkleuren zijn zwart en zilver. Alle RAL-kleuren zijn op aanvraag beschikbaar, zodat ook een uitvoering in bedrijfskleuren mogelijk is.

Reageer op dit artikel