nieuws

Maastricht maakt verbouw makkelijker

bouwbreed Premium

maastricht – Maastricht helpt mensen die willen gaan verbouwen, een handje. Voor een kleine verbouwing aan het huis staan op internet via het digitale loket de voorwaarden. De Maastrichtenaar kan via de computer zijn of haar adres opgeven, waarna hij meteen een overzicht krijgt van de voorwaarden die voor het huis gelden. Daardoor hoopt de […]

maastricht – Maastricht helpt mensen die willen gaan verbouwen, een handje. Voor een kleine verbouwing aan het huis staan op internet via het digitale loket de voorwaarden.

De Maastrichtenaar kan via de computer zijn of haar adres opgeven, waarna hij meteen een overzicht krijgt van de voorwaarden die voor het huis gelden.

Daardoor hoopt de gemeente dat de aanvragen beter opgesteld zijn en sneller kan worden overgegaan tot afgifte van een vergunning. Bovendien vereenvoudigt de gemeente de regels, laat een woordvoerder weten.

Reageer op dit artikel