nieuws

Jaar vertraging voor Haags voetbalstadion

bouwbreed

nieuwegein – De bouw van het nieuwe voetbalstadion voor Ado Den Haag kan pas in het eerste kwartaal van 2005 beginnen. Volgens een woordvoerder van Ballast Nedam wordt het stadion dan in juni 2006 opgeleverd. Op tijd voor het nieuwe voetbalseizoen maar een jaar later dan gepland. De vertraging is ontstaan door een rechterlijke uitspraak […]

nieuwegein – De bouw van het nieuwe voetbalstadion voor Ado Den Haag kan pas in het eerste kwartaal van 2005 beginnen. Volgens een woordvoerder van Ballast Nedam wordt het stadion dan in juni 2006 opgeleverd. Op tijd voor het nieuwe voetbalseizoen maar een jaar later dan gepland.

De vertraging is ontstaan door een rechterlijke uitspraak in februari dit jaar, die inhield dat een milieueffectrapportage (mer) noodzakelijk is. Die vergt naar verwachting negen tot tien maanden.

Het stadion komt op het Forepark op de hoek van de A4 en de A12 en wordt gecombineerd met zakelijke dienstverlening en winkels.

Reageer op dit artikel