nieuws

Extra woningen in Blauwe Stad

bouwbreed

winschoten – Het woon-, recreatie-, waterbergings- en natuurgebied De Blauwe Stad krijgt 280 nieuwbouwwoningen meer dan de 1200 huizen die waren gepland. De extra huizen izijn noodzakelijk geworden, omdat 250 hectare aangekochte agrarische grond alsnog een natuurbestemming heeft gekregen. Hierdoor is een gat van 4,8 miljoen euro in de exploitatie van De Blauwe Stad geslagen. […]

winschoten – Het woon-, recreatie-, waterbergings- en natuurgebied De Blauwe Stad krijgt 280 nieuwbouwwoningen meer dan de 1200 huizen die waren gepland.

De extra huizen izijn noodzakelijk geworden, omdat 250 hectare aangekochte agrarische grond alsnog een natuurbestemming heeft gekregen. Hierdoor is een gat van 4,8 miljoen euro in de exploitatie van De Blauwe Stad geslagen. Met extra woningbouw kan dat financiële gat eenvoudig worden gedicht.

Reageer op dit artikel