nieuws

De IJsseltuinen wordt wijk met veel variatie

bouwbreed

doetinchem – Al begin volgend jaar kan waarschijnlijk de schop in de grond voor de eerste fase van de nieuwe Doetinchemse woonwijk De IJsseltuinen. De totale wijk omvat 235 woningen, waarvan de eerste fase 55 woningen behelst: 14 luxe appartementen, 8 vrijstaande woningen en de rest geschakelde woningen en eengezinswoningen. Ontwikkelaar Planoform heeft voor de […]

doetinchem – Al begin volgend jaar kan waarschijnlijk de schop in de grond voor de eerste fase van de nieuwe Doetinchemse woonwijk De IJsseltuinen. De totale wijk omvat 235 woningen, waarvan de eerste fase 55 woningen behelst: 14 luxe appartementen, 8 vrijstaande woningen en de rest geschakelde woningen en eengezinswoningen. Ontwikkelaar Planoform heeft voor de totale wijk drie architecten in de arm genomen die onder een supervisor werken. De wijk krijgt daarmee genoeg variatie in ontwerp, zonder dat het een allegaartje wordt. De ontwerpen hebben alle de toon van moderne architectuur met warme accenten, bijvoorbeeld door hardhouten kozijnen.

Reageer op dit artikel