nieuws

Bosch stelt nieuw personenalarm voor

bouwbreed Premium

eindhoven – Bosch vraagt aandacht voor het nieuwe personen-alarm HTS3100. Zo�n alarm stuurt in geval van nood via het telefoonnet een alarmsignaal naar een noodroepontvanger. Het systeem loopt continu de draadloze handzender Tx na op technische mankementen en controleert de draadloze verbinding op storingen. Het personenalarm stuurt bij problemen een bericht naar de alarmcentrale van […]

eindhoven – Bosch vraagt aandacht voor het nieuwe personen-alarm HTS3100. Zo�n alarm stuurt in geval van nood via het telefoonnet een alarmsignaal naar een noodroepontvanger. Het systeem loopt continu de draadloze handzender Tx na op technische mankementen en controleert de draadloze verbinding op storingen. Het personenalarm stuurt bij problemen een bericht naar de alarmcentrale van het systeem. Ook de toestand van de batterij wordt doorlopend gecontroleerd.

De systemen werken op de radiofrequentie 869 megahertz. Europa reserveerde deze band voor personenalarm. De gebruiker programmeert de HTS3100 via het bedieningspaneel op de apparatuur, het nieuwe programmeringsapparaat of op afstand met het centrale managementsysteem LMS2001 van Bosch. De Tx stuurt bij elk contact automatisch serienummer en productiedatum door naar de alarmcentrale en vergemakkelijkt zo het beheer van het toestel.

Reageer op dit artikel