nieuws

Atlas Copco breidt serie perslucht uit

bouwbreed Premium

zwijndrecht – Atlas Copco breidt de serie CD-adsorptiedrogers voor perslucht uit met de types CD 2 voor 2 liter per seconde/120 kubieke meter per minuut en de CD 5 voor 5 liter per seconde/300 kubieke meter per minuut. De drogers zijn uitgerust met droogmiddelpatronen, een geïntegreerd stoffilter en een elektronische regeling voor de bediening en […]

zwijndrecht – Atlas Copco breidt de serie CD-adsorptiedrogers voor perslucht uit met de types CD 2 voor 2 liter per seconde/120 kubieke meter per minuut en de CD 5 voor 5 liter per seconde/300 kubieke meter per minuut. De drogers zijn uitgerust met droogmiddelpatronen, een geïntegreerd stoffilter en een elektronische regeling voor de bediening en de controle. Het laatste kan ook op afstand. De toestellen kunnen horizontaal en verticaal bij de werkplek worden geplaatst. Standaard levert Atlas Copco er verwisselbare ontluchtingsmondstukken bij. De vervanging van het droogmiddel en filters duurt enkele minuten. De droger hoeft niet van het leidingsysteem ontkoppeld. Het droogmiddel is een hoog-efficiënte moleculaire zeef voor drukdauwpunten tot min 70 graden Celsius of lager.

Reageer op dit artikel