nieuws

AM herontwikkelt Wolverhampton

bouwbreed

nieuwegein – AM is door de gemeente Wolverhampton gekozen als partner voor de herontwikkeling van de zuidkant van het stadscentrum. Het project vergt een investering van 314 miljoen euro. Het bestaat uit circa 45.000 vierkante meter nieuwe winkel- en vrijetijdsvoorzieningen, plus 100 appartementen en een ondergrondse parkeergarage met 800 parkeerplaatsen. Eén groot warenhuis (10.000 vierkante […]

nieuwegein – AM is door de gemeente Wolverhampton gekozen als partner voor de herontwikkeling van de zuidkant van het stadscentrum. Het project vergt een investering van 314 miljoen euro. Het bestaat uit circa 45.000 vierkante meter nieuwe winkel- en vrijetijdsvoorzieningen, plus 100 appartementen en een ondergrondse parkeergarage met 800 parkeerplaatsen. Eén groot warenhuis (10.000 vierkante meter) drie overige grote detailhandels, 5 middelgrote eenheden, 81 eenheden van verschillende omvang en diverse cafés, restaurants en een bioscoop maken onderdeel uit van het plan. Het geheel wordt gevat in een nieuwe winkelstraat op twee niveaus. Het gebied beslaat ruim 3 hectare. Het plan van AM, hoofdzakelijk ontworpen door de eigen ontwerpers van T+T Design, voorziet in een aantal buitenpleinen en openbare ruimte.

Reageer op dit artikel