nieuws

AEG levert nieuwe serie accumachines

bouwbreed Premium

zwijndrecht – AEG levert met de STX-serie vijf snoerloze boorschroefmachines en slagboormachines. Het gereedschap draait op een accu van 12 tot 18 volt. De machines hebben een drietraps planetaire tandwielaandrijving en weerstaan hoge draaimomenten die in twintig stappen worden ingesteld. Twee machines hebben een slagboorinrichting voor metselwerk en steen. De fabrikant monteert er de Fixtec-asvergrendeling […]

zwijndrecht – AEG levert met de STX-serie vijf snoerloze boorschroefmachines en slagboormachines. Het gereedschap draait op een accu van 12 tot 18 volt.

De machines hebben een drietraps planetaire tandwielaandrijving en weerstaan hoge draaimomenten die in twintig stappen worden ingesteld.

Twee machines hebben een slagboorinrichting voor metselwerk en steen. De fabrikant monteert er de Fixtec-asvergrendeling op en een metalen snelspanboorhouder om met één hand boren te wisselen. De accu, type PBS 3000, wordt naar voren óf naar achteren in de handgreep gezet zodat de machines altijd in balans zijn.

Reageer op dit artikel