nieuws

Vernoem tunnel naar Wim Thomassen

bouwbreed Premium

ROTTERDAM – Drie oud-raadsleden hebben de steun van de Rotterdamse gemeenteraad gevraagd voor hun initiatief om de nieuwe tunnel onder het Calandkanaal naar Wim Thomassen te vernoemen. Thomassen was van 1965 tot 1974 burgemeester van Rotterdam. Volgens de voormalig raadsleden Polak, Van der Pols en Struik is het hoog tijd dat de naam van Thomassen […]

ROTTERDAM – Drie oud-raadsleden hebben de steun van de Rotterdamse gemeenteraad gevraagd voor hun initiatief om de nieuwe tunnel onder het Calandkanaal naar Wim Thomassen te vernoemen. Thomassen was van 1965 tot 1974 burgemeester van Rotterdam. Volgens de voormalig raadsleden Polak, Van der Pols en Struik is het hoog tijd dat de naam van Thomassen wordt verbonden aan een “object van belang”.

Reageer op dit artikel