nieuws

VBW Asfalt winnaar bouwrecyclingprijs

bouwbreed

delft – De Vereniging tot bevordering van werken in asfalt, beter bekend als VBW Asfalt, is op de Nationale Bouw-recyclingdag uitgeroepen tot winnaar van de Prijs voor Bouwrecycling 2004. VBW Asfalt is een branchevereniging met voorbeeldwerking, aldus de jury. De aangesloten aannemers en producenten, maar ook de betrokken wegbeheerders, maken zich al jaren sterk voor […]

delft – De Vereniging tot bevordering van werken in asfalt, beter bekend als VBW Asfalt, is op de Nationale Bouw-recyclingdag uitgeroepen tot winnaar van de Prijs voor Bouwrecycling 2004.

VBW Asfalt is een branchevereniging met voorbeeldwerking, aldus de jury. De aangesloten aannemers en producenten, maar ook de betrokken wegbeheerders, maken zich al jaren sterk voor een steeds hoger percentage hergebruik. VBW Asfalt speelt een leidende rol in dat proces.

Reageer op dit artikel