nieuws

Jubilea

bouwbreed Premium

n Bouwmij Gouda uit Gouda bestaat 75 jaar. In 1929 startte Evert Kok samen met zijn broer Cornelis het bedrijf, dat projecten uitvoert in de utiliteitsbouw. De activiteiten op het gebied van projectontwikkeling hebben geleid tot de oprichting van een geheel onafhankelijk opererende zustermaatschappij: Projectontwikkelingsmaatschappij Delftsche Schie BV. n Bouwbedrijf Netjes uit Amstelveen, dat W. […]

n Bouwmij Gouda uit Gouda bestaat 75 jaar. In 1929 startte Evert Kok samen met zijn broer Cornelis het bedrijf, dat projecten uitvoert in de utiliteitsbouw. De activiteiten op het gebied van projectontwikkeling hebben geleid tot de oprichting van een geheel onafhankelijk opererende zustermaatschappij: Projectontwikkelingsmaatschappij Delftsche Schie BV.

n Bouwbedrijf Netjes uit Amstelveen, dat W. Netjes op 1 maart 1954 heeft overgenomen van zijn vader, heeft zijn vijftigjarig jubileum gevierd. Het bedrijf dat actief is op het gebied van woningbouw, heeft ook diverse horecalocaties gerealiseerd. Alle bedrijven zijn ondergebracht bij Netjes Beheer waarvan Netjes president-directeur is.

Reageer op dit artikel