nieuws

Jonge stukadoor wint Gouden Spaan

bouwbreed Premium

rosmalen – De jonge stukadoor Liane van �t Hoenderdaal van All-in Stuc uit Kampen won vrijdagmiddag tijdens de AfbouwExpo in Rosmalen de Gouden Brander Spaan in de categorie particuliere opdrachtgever. In de zakelijke categorie ging hij naar Van Zoolingen Spuitexpres. De Gouden Spaan is een binnen de afbouwbranche fel begeerde prijs, die elke twee jaar […]

rosmalen – De jonge stukadoor Liane van �t Hoenderdaal van All-in Stuc uit Kampen won vrijdagmiddag tijdens de AfbouwExpo in Rosmalen de Gouden Brander Spaan in de categorie particuliere opdrachtgever. In de zakelijke categorie ging hij naar Van Zoolingen Spuitexpres.

De Gouden Spaan is een binnen de afbouwbranche fel begeerde prijs, die elke twee jaar in twee categorieën wordt toegekend door Brander Afbouwprodukten. Dit jaar waren er zeventig inzendingen en uiteindelijk zeven nominaties. De jonge ondernemer kreeg de Gouden Spaan voor het professioneel ontwikkelde kleurenplan voor een nieuwbouwwoning in Biddinghuizen. Het project leidde bij de jury onder leiding van P. Metman tot de uitspraak, dat jonge ondernemers moderne marketingtechnieken doeltreffend weten toe te passen en zich richten op een bewust opgebouwde particuliere klantenkring.

Reageer op dit artikel