nieuws

Imtech aan de slag in voetbalstadions

bouwbreed Premium

gouda – Imtech gaat een deel van de techniek verzorgen in de voetbalstadions Euroborg in Groningen en het Olympiastadion in Berlijn. Met de orders is een bedrag gemoeid van 10 miljoen euro. Dat heeft de technisch dienstverlener uit Gouda gisteren bekendgemaakt. Samen met BAM Techniek en Homij zal Imtech verantwoordelijk zijn voor de complete technologie in […]

gouda – Imtech gaat een deel van de techniek verzorgen in de voetbalstadions Euroborg in Groningen en het Olympiastadion in Berlijn. Met de orders is een bedrag gemoeid van 10 miljoen euro. Dat heeft de technisch dienstverlener uit Gouda gisteren bekendgemaakt.

Samen met BAM Techniek en Homij zal Imtech verantwoordelijk zijn voor de complete technologie in het te bouwen Euroborgstadion, het nieuwe onderkomen van voetbalclub FC Groningen.

Bij het Olympiastadion in Berlijn, dat compleet wordt gerenoveerd, beperkt Imtech zich tot de elektrotechnische oplossingen, waaronder de stroomvoorzieningen. Imtech is ook betrokken bij de aanleg van de zogeheten �ring of fire�, een lichtconcept dat �s avonds de indruk moet gegeven dat het dak als een stralende ring boven het stadion zweeft.

Reageer op dit artikel