nieuws

Houten zonwering met smalle lamel

bouwbreed

rosmalen – Lenco Zonwering in Rosmalen maakt zonweringslamellen van western red cedar en 125 millimeter. Het bedrijf levert al langer lamellen van 190 en 290 millimeter breed. De lamellen zijn geschikt voor buitentoepassing. Ze worden zowel onbehandeld als behandeld met beits op lijnoliebasis geleverd. Ze zijn horizontaal en verticaal toe te passen. Breedte en lengte […]

rosmalen – Lenco Zonwering in Rosmalen maakt zonweringslamellen van western red cedar en 125 millimeter. Het bedrijf levert al langer lamellen van 190 en 290 millimeter breed. De lamellen zijn geschikt voor buitentoepassing. Ze worden zowel onbehandeld als behandeld met beits op lijnoliebasis geleverd. Ze zijn horizontaal en verticaal toe te passen.

Breedte en lengte van een compleet zonweringssysteem worden in overleg met de klant bepaald.

Reageer op dit artikel