nieuws

Wienerberger koopt fabrieken van Trost

bouwbreed Premium

malsch – Wienerberger breidt zijn activiteiten uit in Zuidwest Duitsland. Het bouwstoffenconcern heeft voor 27 miljoen euro de baksteenfabrieken van Trost gekocht. De vestigingen van Trost te Malsch (Baden-Württemberg) en Ansbach (Noord-Beieren) hebben een capaciteit van 220 miljoen bakstenen. Vorig jaar werd met 120 medewerkers een omzet neergezet van 25 miljoen euro.

malsch – Wienerberger breidt zijn activiteiten uit in Zuidwest Duitsland. Het bouwstoffenconcern heeft voor 27 miljoen euro de baksteenfabrieken van Trost gekocht. De vestigingen van Trost te Malsch (Baden-Württemberg) en Ansbach (Noord-Beieren) hebben een capaciteit van 220 miljoen bakstenen. Vorig jaar werd met 120 medewerkers een omzet neergezet van 25 miljoen euro.

Reageer op dit artikel