nieuws

Warn Industries richt zich op aannemers

bouwbreed

den haag – Met onder meer de aannemer in gedachten ontwikkelde Warn Industries de draagbare takels en lieren van de serie Warn Works. Warn is een fabrikant uit Clackamas in de Amerikaanse deelstaat Oregon. De producent denkt in Europa een interessante markt aan te treffen voor de Warn Works. Een voorbeeld van de takels biedt […]

den haag – Met onder meer de aannemer in gedachten ontwikkelde Warn Industries de draagbare takels en lieren van de serie Warn Works. Warn is een fabrikant uit Clackamas in de Amerikaanse deelstaat Oregon.

De producent denkt in Europa een interessante markt aan te treffen voor de Warn Works. Een voorbeeld van de takels biedt de H1000 AC die Warn in een versie voor 230 volt wisselspanning voor de EU-landen bouwt. De machine heft 454 kilo en wordt beveiligd met een lastonderbreker en een kabelstop. Ook voor de internationale markt fabriceert Warn de gelijkstroomtakel 3700 DC die op een accu van 12 volt draait. Die heft een last tot 1680 kilo en beschikt over een mechanische en dynamische rem.

Reageer op dit artikel