nieuws

Waasland winkelt op twaalf voetbalvelden

bouwbreed Premium

sint niklaas – Bouwfonds en ING Real Estate hebben in Sint Niklaas een winkelcentrum van 45.000 vierkante meter uit de grond gestampt. Het complex ter grootte van twaalf voetbalvelden wordt 26 maart geopend. Het Waasland Shopping Center is het grootste gelijkvloerse winkelcomplex in België. Het even ten zuiden van Antwerpen gelegen winkelcentrum is bij de […]

sint niklaas – Bouwfonds en ING Real Estate hebben in Sint Niklaas een winkelcentrum van 45.000 vierkante meter uit de grond gestampt. Het complex ter grootte van twaalf voetbalvelden wordt 26 maart geopend. Het Waasland Shopping Center is het grootste gelijkvloerse winkelcomplex in België.

Het even ten zuiden van Antwerpen gelegen winkelcentrum is bij de start voor 99 procent verhuurd. De bouw vergde een investering van 100 miljoen euro. Het complex met 140 winkels en 3000 parkeerplaatsen biedt werkgelegenheid aan zeshonderd Vlamingen. Waasland rekent tot zijn verzorgingsgebied de provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen plus een deel van Zeeland.

Reageer op dit artikel