nieuws

Velux-dakvenster om onder te staan

bouwbreed Premium

de meern – Velux trekt op Batibouw de aandacht met een prototype van een dakvenster, waaronder men kan staan. Voorlopig is het nog een idee, maar als er belangstelling voor bestaat kan het venster geproduceerd worden. Velux (in Nederland gevestigd in De Meern) brengt ook een nieuw elektrisch rolluik, dat op zonne-energie werkt middels een […]

de meern – Velux trekt op Batibouw de aandacht met een prototype van een dakvenster, waaronder men kan staan. Voorlopig is het nog een idee, maar als er belangstelling voor bestaat kan het venster geproduceerd worden. Velux (in Nederland gevestigd in De Meern) brengt ook een nieuw elektrisch rolluik, dat op zonne-energie werkt middels een fotovoltaïsche cel. Het rolluik bestaat ook in een goedkopere versie met handmatige bediening met een stang. Volgens Velux passen de rolluiken bij alle recente en oudere dakvensters.

Reageer op dit artikel