nieuws

Vandaag bijlage Renovatie bij Cobouw

bouwbreed

Werken alle mooie beleidsintenties en de vervolgens gemaakte afspraken over de stedelijke vernieuwing ook echt? Deze vraag komt aan de orde in de bijlage Renovatie, die vandaag als tweede katern bij Cobouw is gevoegd. De Renovatiebijlage is voor een groot deel gewijd aan het beleid voor én de praktijk van de herstructurering van zowel binnenstedelijke […]

Werken alle mooie beleidsintenties en de vervolgens gemaakte afspraken over de stedelijke vernieuwing ook echt? Deze vraag komt aan de orde in de bijlage Renovatie, die vandaag als tweede katern bij Cobouw is gevoegd. De Renovatiebijlage is voor een groot deel gewijd aan het beleid voor én de praktijk van de herstructurering van zowel binnenstedelijke als naoorlogse stadswijken. Zo heeft in Den Haag Woningbeheer BV succes bij de aanpak om particuliere eigenaren in de vooroorlogse wijk Valkenbos voor hun woningverbetering op één lijn te krijgen en gaf een corporatie in Hengelo vier naoorlogse maisonnetteflats een nieuwe gevel met een ingepakte galerij.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels