nieuws

Sigma brengt nieuwe S2U Nova Satin op markt

bouwbreed

uithoorn – Sigma brengt met de S2U Nova Satin een nieuwe watergedragen verf op de markt. Deze verf laat zich makkelijk met de kwast verwerken terwijl ook de opentijd en de vloeiing zijn verbeterd. De hardheid is toegenomen waardoor de lak beter mechanische belastingen weerstaat. Sigma noemt die eigenschap belangrijk voor bijvoorbeeld scholen, openbare gebouwen […]

uithoorn – Sigma brengt met de S2U Nova Satin een nieuwe watergedragen verf op de markt. Deze verf laat zich makkelijk met de kwast verwerken terwijl ook de opentijd en de vloeiing zijn verbeterd. De hardheid is toegenomen waardoor de lak beter mechanische belastingen weerstaat. Sigma noemt die eigenschap belangrijk voor bijvoorbeeld scholen, openbare gebouwen en hotels. Voor het bindmiddel houdt Sigma vast aan polyurhetaan-acrylaat. Het assortiment S2U Nova is geschikt voor binnenwerk. Voor onbehandeld hout biedt de fabrikant de grondering S2U Nova Primer. De S2U Nova Metal Primer grondeert metaal en kunststof.

Reageer op dit artikel