nieuws

Schorsing bouw Haags centrum opgeheven

bouwbreed

den haag – Aan het Spui in Den Haag mag worden gebouwd. De voorzieningenrechter heeft de schorsing van de bouwvergunning opgeheven. Hierdoor kan begin april de bouw beginnen van het Spuimarkt-project. Dit plan behelst de bouw van onder meer bioscopen, winkels en horeca. In februari gelastte de rechter dat de bouw niet mocht beginnen omdat […]

den haag – Aan het Spui in Den Haag mag worden gebouwd. De voorzieningenrechter heeft de schorsing van de bouwvergunning opgeheven.

Hierdoor kan begin april de bouw beginnen van het Spuimarkt-project. Dit plan behelst de bouw van onder meer bioscopen, winkels en horeca. In februari gelastte de rechter dat de bouw niet mocht beginnen omdat een deugdelijk bestemmingsplan ontbrak. Door de schorsing heeft de bouw ongeveer een maand vertraging opgelopen.

Reageer op dit artikel