nieuws

Rodamco koopt kantoor in Seoel

bouwbreed

rotterdam – Rodamco Asia heeft voor 41 miljoen euro eenderde van een kantoor in de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoel gekocht. Het achttien verdiepingen tellende gebouw met de naam Seoel Mobile Telecom Building bevindt zich in de zakenwijk Mok-dong waar zich in hoog tempo telecombedrijven nestelen. Directeur T. de Boer van Rodamco Asia prijst de aankoop als […]

rotterdam – Rodamco Asia heeft voor 41 miljoen euro eenderde van een kantoor in de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoel gekocht. Het achttien verdiepingen tellende gebouw met de naam Seoel Mobile Telecom Building bevindt zich in de zakenwijk Mok-dong waar zich in hoog tempo telecombedrijven nestelen.

Directeur T. de Boer van Rodamco Asia prijst de aankoop als het waarschijnlijk enige topkantoor in een aantrekkelijke zakenwijk. Van de 34.598 vierkante meter kantoorvloer is momenteel 85 procent verhuurd. Zusterbedrijf Rodamco Europe heeft J. de Die (43) per 1 april benoemd tot financieel directeur.

Reageer op dit artikel