nieuws

Radson levert Delta in standaardassortiment

bouwbreed Premium

den haag – Radiatorfabrikant Radson breidt de reeks Delta uit met 168 standaardmodellen. Voorheen bracht de producent deze stalen kolomradiatoren alleen als maatwerk op de markt. Het assortiment omvat ook de muurconsoles, een blindstop, een ontluchter, pluggen en schroeven. Radson houdt vijftien verschillende types Delta-radiatoren in voorraad. De stalen kolomradiator biedt volgens de fabrikant de […]

den haag – Radiatorfabrikant Radson breidt de reeks Delta uit met 168 standaardmodellen. Voorheen bracht de producent deze stalen kolomradiatoren alleen als maatwerk op de markt. Het assortiment omvat ook de muurconsoles, een blindstop, een ontluchter, pluggen en schroeven. Radson houdt vijftien verschillende types Delta-radiatoren in voorraad. De stalen kolomradiator biedt volgens de fabrikant de aanblik van gietijzer. De radiator is volledig lasergelast zonder lasnaden. Het specifieke profiel vergroot de warmte-afgifte terwijl de radiator snel opwarmt. Door het ontbreken van scherpe hoeken of kanten adviseert Radson de Delta voor onder meer kindercrèches, scholen en ziekenhuizen.

Reageer op dit artikel