nieuws

Nog steeds geen breuk met verleden

bouwbreed Premium

den haag – Minister Brinkhorst (economische zaken) vindt het zorgelijk dat slechts tachtig bouwbedrijven de eigen gedragscode hebben ondertekend. Hij zei dit gisteren tijdens de eerste vergadering van de Regieraad. De minister vindt dat de sector nog steeds niet zichtbaar heeft gebroken met het verleden, maar hoopt dat de deadline van 1 mei daar verandering […]

den haag – Minister Brinkhorst (economische zaken) vindt het zorgelijk dat slechts tachtig bouwbedrijven de eigen gedragscode hebben ondertekend. Hij zei dit gisteren tijdens de eerste vergadering van de Regieraad. De minister vindt dat de sector nog steeds niet zichtbaar heeft gebroken met het verleden, maar hoopt dat de deadline van 1 mei daar verandering in zal brengen. Brinkhorst vindt dat de bouw nodig een nieuwe koers moet inslaan. “De onwenselijke praktijken in de bouw blijken nog dieper te zijn ingesleten dan ik vermoedde”, aldus de minister.

De minister memoreerde ook nog het vertrek van twee leden uit de Regieraad en merkte op dat gelet op de huidige situatie het waarschijnlijk nodig zal zijn expertise aan te trekken van buiten de actieve bouwsector.

Reageer op dit artikel