nieuws

Nieuwe pompen ABS raken niet verstopt

bouwbreed Premium

utrecht – ABS Pompen introduceert met AFP ME nieuwe dompelpompen voor afvalwater. De reeks bestaat uit pompen van 9 tot 160 kilowatt en capaciteiten tot 1000 liter per seconde bij opvoerhoogten tot 70 meter. ABS belooft met de AFP ME lage bedrijfskosten door onder meer de grote kogeldoorlaat die voorkomt dat de pomp kan verstoppen. […]

utrecht – ABS Pompen introduceert met AFP ME nieuwe dompelpompen voor afvalwater. De reeks bestaat uit pompen van 9 tot 160 kilowatt en capaciteiten tot 1000 liter per seconde bij opvoerhoogten tot 70 meter.

ABS belooft met de AFP ME lage bedrijfskosten door onder meer de grote kogeldoorlaat die voorkomt dat de pomp kan verstoppen.

De Utrechtse leverancier rekent een hoog motorrendement voor en daarmee lage energiekosten. Het hoge rendement blijft volgens ABS gegarandeerd door de eenvoudig van buitenaf verstelbare bodemplaat. De modulaire opbouw en het verbeterde koelsysteem verminderen de kosten van onderhoud. Door het gesloten koelsysteem kunnen de pompen nat of droog worden opgesteld.

Reageer op dit artikel