nieuws

Nieuwbouw educatief centrum Hardenberg

bouwbreed Premium

HARDENBERG – In Hardenberg wordt in januari 2005 begonnen met de nieuwbouw van een multifunctioneel opleiding- en onderwijscentrum LOC en 63 appartementen. In april wordt bekend wie het geheel gaat bouwen. Vier aannemerscombinaties zijn in de race. Het opleiding- en onderwijscentrum wordt in 2006 in gebruik genomen en biedt plaats aan duizend studenten. Opdrachtgevers zijn […]

HARDENBERG – In Hardenberg wordt in januari 2005 begonnen met de nieuwbouw van een multifunctioneel opleiding- en onderwijscentrum LOC en 63 appartementen. In april wordt bekend wie het geheel gaat bouwen. Vier aannemerscombinaties zijn in de race.

Het opleiding- en onderwijscentrum wordt in 2006 in gebruik genomen en biedt plaats aan duizend studenten. Opdrachtgevers zijn het Alfa College, de Groene Welle en de gemeente Hardenberg opdrachtgever.

De nieuwbouw wordt gekoppeld aan de herstructurering van het centrum van de Vechtstad. MEI Architecten en Stedenbouwers uit Rotterdam maakte het voorlopige ontwerp van het LOC en het stedenbouwkundig plan. Het project is Europees aanbesteed.

Reageer op dit artikel