nieuws

Lijmsysteem voor holle binnenwanden

bouwbreed

den haag – Wienerberger introduceert op Batibouw een lijmsysteem voor Terca Porotherm holle keramische binnenwandelementen. De lijm wordt met een rolbak aangebracht, alleen in de lintvoeg. De stenen sluiten met tand en groef aan elkaar. Volgens Wienerberger vereist het systeem bijzonder weinig lijm. De droogtijd is kort, de binnenwand is sterker dan een traditioneel gemetselde […]

den haag – Wienerberger introduceert op Batibouw een lijmsysteem voor Terca Porotherm holle keramische binnenwandelementen. De lijm wordt met een rolbak aangebracht, alleen in de lintvoeg. De stenen sluiten met tand en groef aan elkaar. Volgens Wienerberger vereist het systeem bijzonder weinig lijm. De droogtijd is kort, de binnenwand is sterker dan een traditioneel gemetselde en heeft een hoge thermische isolatiewaarde.

Reageer op dit artikel