nieuws

Klokkenluider claimt kwart miljard schade

bouwbreed Premium

amsterdam – De door de Volkskrant opgedoken schaduwboekhouding over bouwprojecten uit de periode 1984-1987 bevat voor de overheid een schadepost van een kwart miljard euro. Dat beweert de klokkenluider. De zes topmannen die bij het illegale vooroverleg zijn betrokken zouden de overheid voor 22 miljoen euro hebben benadeeld. De boekhouding is ter beschikking gesteld aan […]

amsterdam – De door de Volkskrant opgedoken schaduwboekhouding over bouwprojecten uit de periode 1984-1987 bevat voor de overheid een schadepost van een kwart miljard euro. Dat beweert de klokkenluider.

De zes topmannen die bij het illegale vooroverleg zijn betrokken zouden de overheid voor 22 miljoen euro hebben benadeeld. De boekhouding is ter beschikking gesteld aan het Openbaar Ministerie.

Reageer op dit artikel