nieuws

Kampstaal neemt failliet bedrijf over

bouwbreed

emmeloord – Het failliet verklaarde bedrijf Van der Kolk uit Emmeloord wordt overgenomen door het naastgelegen staalconstructiebedrijf Kampstaal. Het bedrijf wordt in afgeslankte vorm voortgezet onder de naam Kamplacon. Van der Kolk was al ruim 23 jaar actief op het gebied van duurzame metalen dak- en wandconstructies in de woning- en utiliteitsbouw. De hoge lasten […]

emmeloord – Het failliet verklaarde bedrijf Van der Kolk uit Emmeloord wordt overgenomen door het naastgelegen staalconstructiebedrijf Kampstaal. Het bedrijf wordt in afgeslankte vorm voortgezet onder de naam Kamplacon.

Van der Kolk was al ruim 23 jaar actief op het gebied van duurzame metalen dak- en wandconstructies in de woning- en utiliteitsbouw. De hoge lasten van een nieuwe vestiging langs de A6 bij Emmeloord en de krimpende markt leidden tot een faillissement.

Bij Kampstaal vormde dak- en wandbeplating een klein onderdeel van het bedrijf. Met de overname van Van der Kolk wordt dit bedrijfsonderdeel uitgebreid. Woensdag 10 maart gaat Kamplacon officieel open. Van de vijftig ontslagen werknemers kan ongeveer de helft weer bij het overgenomen bedrijf aan het werk.

Reageer op dit artikel