nieuws

Huur- en koophuizen Müllerpier Rotterdam

bouwbreed

rotterdam – AM Wonen en Blauwhoed hebben met vastgoedmaatschappij Amvest een overeenkomst gesloten over de ontwikkeling van 92 huur- en 28 koopwoningen op de Müllerpier in het centrum van Rotterdam. Met de bouw is een investering gemoeid van 26 miljoen euro. De huurwoningen vergen straks voor de bewoners maandelijkse lasten ter hoogte van 600 tot […]

rotterdam – AM Wonen en Blauwhoed hebben met vastgoedmaatschappij Amvest een overeenkomst gesloten over de ontwikkeling van 92 huur- en 28 koopwoningen op de Müllerpier in het centrum van Rotterdam. Met de bouw is een investering gemoeid van 26 miljoen euro.

De huurwoningen vergen straks voor de bewoners maandelijkse lasten ter hoogte van 600 tot 1000 euro. De koopwoningen gaan van de hand vanaf 225.000 euro vrij op naam.

De Müllerpier maakt onderdeel uit van de herontwikkeling van het Lloydkwartier. In het voormalige havengebied komen 1750 woningen, kleinschalige bedrijven en diverse recreatievoorzieningen.

Reageer op dit artikel