nieuws

Holderfin trekt zich terug uit Dyckerhoff

bouwbreed

frankfurt – De Nederlandse beleggingsmaatschappij Holderfin heeft haar aandelen in bouwstoffenconcern Dyckerhoff van de hand gedaan. Het pakket van 5,32 procent is verkocht aan Buzzi Unicem, de Italiaanse cementreus die al de meerderheid van Dyckerhoff in handen heeft. De Italianen zijn van plan hun aandeel in het bouwstoffenconcern uit Wiesbaden volgend jaar uit te breiden […]

frankfurt – De Nederlandse beleggingsmaatschappij Holderfin heeft haar aandelen in bouwstoffenconcern Dyckerhoff van de hand gedaan. Het pakket van 5,32 procent is verkocht aan Buzzi Unicem, de Italiaanse cementreus die al de meerderheid van Dyckerhoff in handen heeft. De Italianen zijn van plan hun aandeel in het bouwstoffenconcern uit Wiesbaden volgend jaar uit te breiden tot 90 procent.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels