nieuws

Haskoning pakt 3,5 miljoen euro winst

bouwbreed Premium

nijmegen – Royal Haskoning heeft vorig jaar in Nederland zijn omzet met 4 procent zien groeien tot 113 miljoen euro. In het buitenland verdienden de Nijmeegse ingenieurs 68 miljoen euro. In West-Europa slaagde Haskoning de bedrijvigheid verder uit te breiden. In Afrika daarentegen moest het ingenieursbureau een stapje terug doen. Haskoning schreef vorig jaar op […]

nijmegen – Royal Haskoning heeft vorig jaar in Nederland zijn omzet met 4 procent zien groeien tot 113 miljoen euro. In het buitenland verdienden de Nijmeegse ingenieurs 68 miljoen euro. In West-Europa slaagde Haskoning de bedrijvigheid verder uit te breiden. In Afrika daarentegen moest het ingenieursbureau een stapje terug doen.

Haskoning schreef vorig jaar op de omzet van 181 miljoen netto een winst in de boeken van 3,5 miljoen euro. Het personeel kreeg een winstuitkering van 2,4 miljoen euro. In 2002 kwam de koninklijke niet verder dan een winst van 1,1 miljoen euro.

Royal Haskoning verwacht dit jaar nog geen verbetering van de marktomstandigheden. Desondanks koerst het bedrijf af op een winst van ongeveer 3,5 miljoen euro.

Reageer op dit artikel