nieuws

Haskoning bereidt bouw 1100 woningen voor

bouwbreed Premium

nijmegen – Royal Haskoning bereidt de bouw van 1100 woningen voor in Meppel. Het ingenieursbureau zet in de stad de plannen voor de bouw van de wijk Berggiersland op papier en begeleid de voorbereiding en uitvoering van het project. Naast de technische ondersteuning van het bouwrijp maken van de grond verzorgt Haskoning ook het advies […]

nijmegen – Royal Haskoning bereidt de bouw van 1100 woningen voor in Meppel. Het ingenieursbureau zet in de stad de plannen voor de bouw van de wijk Berggiersland op papier en begeleid de voorbereiding en uitvoering van het project.

Naast de technische ondersteuning van het bouwrijp maken van de grond verzorgt Haskoning ook het advies rond de waterhuishouding van de nieuwe buurt. Het bureau uit Nijmegen houdt zich daarbij bezig met het rioleringsplan, de drainage en het oppervlaktewater in het gebied.

Reageer op dit artikel