nieuws

Harol levert specifieke zonwering voor horeca

bouwbreed

breda – Zonweringspecialist Harol levert speciaal voor de horeca (vrijstaande) zonweringen voor terrassen, bijvoorbeeld de Duostore. De Duostore heeft twee knikarmschermen met een acryl of polyester doek op een verzinkt stalen frame. Het systeem biedt 9 tot 36 vierkante meter schaduw. De leverancier uit Breda van de fabrikant uit het Belgische Hasselt biedt ook modulaire […]

breda – Zonweringspecialist Harol levert speciaal voor de horeca (vrijstaande) zonweringen voor terrassen, bijvoorbeeld de Duostore.

De Duostore heeft twee knikarmschermen met een acryl of polyester doek op een verzinkt stalen frame. Het systeem biedt 9 tot 36 vierkante meter schaduw.

De leverancier uit Breda van de fabrikant uit het Belgische Hasselt biedt ook modulaire terrasoverkappingen. Die hebben een vaste buizenconstructie uit dikwandig aluminium dat gelakt is met een poedercoating en vervolgens in een oven is gemoffeld.

Harol stelt verder zeven nieuwe knikarmschermen voor. De fabrikant biedt daar ook een specifieke verlichting bij uit halogeenlampen. Dat systeem komt in standaardlengten van 2,5 en 3,5 meter met vier spots en een ingebouwde elektronische trafo.

Reageer op dit artikel