nieuws

Dyckerhoff goed voor 1,3 miljard

bouwbreed

wiesbaden – Bouwstoffenconcern Dyckerhoff heeft zijn omzet vorig jaar met 15 procent zien slinken tot 1,3 miljard euro. Het bedrijfsverlies van 128 miljoen in 2002 maakte plaats voor een stevige winst van op een fractie na een kwart miljard euro. Vooral door de verkoop van cementfabrieken Anneliese en Cementos Hispania smolt de schuld met 449 […]

wiesbaden – Bouwstoffenconcern Dyckerhoff heeft zijn omzet vorig jaar met 15 procent zien slinken tot 1,3 miljard euro. Het bedrijfsverlies van 128 miljoen in 2002 maakte plaats voor een stevige winst van op een fractie na een kwart miljard euro. Vooral door de verkoop van cementfabrieken Anneliese en Cementos Hispania smolt de schuld met 449 miljoen tot altijd nog 581 miljoen euro. Operationeel sloot Dyckerhoff het jaar af met een winst van 30 miljoen euro.

Reageer op dit artikel