nieuws

D-lite deurluifel makkelijk te monteren

bouwbreed

amsterdam – Fetim Bouwen & Wonen te Amsterdam heeft de D-Lite deurluifel nieuw in het assortiment. Het is een glazen deurluifel in de twee varianten Residence en Royal. De luifel is eenvoudig te monteren boven de voor- of achterdeur. De D-Lite deurluifel bestaat uit een frame van rvs of gegalvaniseerd staal en 10 millimeter dik […]

amsterdam – Fetim Bouwen & Wonen te Amsterdam heeft de D-Lite deurluifel nieuw in het assortiment. Het is een glazen deurluifel in de twee varianten Residence en Royal. De luifel is eenvoudig te monteren boven de voor- of achterdeur.

De D-Lite deurluifel bestaat uit een frame van rvs of gegalvaniseerd staal en 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas. De diepte van de luifel is 1000 millimeter. De glasplaat is 1300 millimeter breed. Het type Residence heeft een frame van gegalvaniseerd staal, waarop de glazen plaat wordt bevestigd. Bij het type Royal wordt de glasplaat bevestigd aan twee rvs trekstangen en twee rvs houders. De trekstangen worden boven de glasplaat aan de gevel vastgemaakt. De rvs houders ondersteunen de glasplaat aan de gevelzijde. Voor beide typen heeft het glas al bevestigingsgaten.

Volgens Fetim vraagt het materiaal weinig onderhoud. Er is tien jaar garantie tegen doorroesten.

Reageer op dit artikel